C Vitaminli Ürünleri Cilt Bakımı Rutininize Eklemeyi Unutmayın

%12,5 C Vitamini ve Hyalüronik asit içeren formülüyle kırışıklıkların görünümünü gözle görülür oranda azaltır ve cildi aydınlatır. 
Cilt daha sağlıklı görünür ve cilt dokusunun görünümünü düzeltir. Zaman içerisinde daha pürüzsüz bir cilt görünümü sağlar. 
Hyalüronik Asit içeren formülü cilt dokusunun görünümünü düzeltmeye ve çizgilerle, kırışıklıkların görünümünün azaltılmasına yardımcı olur.
 

İlk çizgiler için geliştirilmiş vitamin yönünden zengin bakım serumudur. Cilt yorgunluğunu gidermeye yardımcı olur. İçeriğindeki C, E ve B5, B6 vitaminleri cilde doğal bir ışıltı ve canlılık kazandırır. Formülündeki kayısı, portakal özü ve hyaluronik asit cildi nemlendirir.

Hassas göz çevresini aydınlatmaya ve güneşin zararlı etkilerinden korumaya yardımcı olur. İçerdiği kafein ve ışık yansıtan mikro küreler ile göz çevresinde oluşan koyu renkli halkaların ve şişkinliğin görünümünü azaltmayı destekler. Avakado yağı ile cildi nemlendirmeye, ince çizgi ve kırışıkların görünümünü azalmaya yardımcı olur.

İçerdiği C vitamini ve kolajen sayesinde yaşlanma belirtilerini en aza indirir. Cilde canlılık ve parlaklık verir. 

C Vitamini içeren ve %100 vegan olan bu ürün, cildinizin donuk ve yorgun görünümünden kurtulmasını ve sağlıkla ışıldayan bir görünüm kazanmasını sağlayacak. 

İlgili Makaleler