Caudalie Organik Üzüm Suyu

 Caudalie yüzde 100 Organik Üzüm Suyu, en hassas ciltler dahil her cilt tipine uygun. Ferahlık ve bakım sağlayan bu ürün, cildi nemlendirerek yumuşatıyor ve tazeliyor..
%100 Organik Üzüm Suyu, yılda bir defa hasat zamanı toplanan üzümlerden elde ediliyor. Mineral ve vitamin zengini Organik Üzüm Suyu tüm cilt tipleri için uygun olup en hassas cildi bile nemlendirmeye ve yatıştırmaya yardımcı olurken yorgun görünen cildi canlandırıyor.
  Organik Üzüm Suyu için “uzman bitkisel su”da diyebiliriz. %100 organik üzümlerden elde edilen bu su cildin nem depolarını yenilerken, içeriğindeki yatıştırıcı etkiye sahip elementler, nemlendiren polisakkaritler ve mineraller (potasyum, magnezyum ve kalsiyum) ile organik üzüm suyu cildin doğal nem mekanizmalarını harekete geçiriyor.
 
ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ POLİFENOLLERİ
  Bitki aleminin en güçlü antioksidanlarındandır. Etkisi: Cildin yaşlanmasından %80 sorumlu olan serbest radikallerin okside olmasını engelleyerek cildi korur.

BETA GLUCAB AÇISINDAN ZENGİN VINOLEVURE
  Cildin “savunma” mekanizmasını güçlendirmek ve dehidre olmasını engellemek için epidermisin hücresel aktivitelerini arttırır. Gün geçtikçe cilt bariyeri yeniden yapılanarak cildin gözle görünür oranda hassasiyetini azaltır.
Yüzde 100 Organik Üzüm Suyu, doğayı korumak için en iyi ve uygun koşullar içinde yetiştirilmiştir. Üzümler yetiştirirken GDO ya da kimyasal ilaçlar kullanılmaz ve toprağın doğal dengeleri korunur.

İlgili Makaleler