Cilt Bakım Rutininizi Değiştirerek Gözeneklerinizden Kurtulabilirsiniz

Her cilt tipine uyumlu serum sebiumu dengeliyerek cildi yağlı görünümden arındırır ve gözenekleri küçültür. 

Nane özleriyle oluşturulmuş içeriği sayesinde cildin asit düzenini dengeler ve gözenekleri sıkılaştırır. 

Düzenli kullanımda etkilerine inanamayacaksınız! Cildinizi gözenek görünümünden arındırırken aynı zamanda anında parlak ve canlı gösterir. 

Ciltteki yağlanmayı dengeleyip en derin kir ve toksinleri bile ciltten arındıran Aktif-X kömür içerir. Yalnızca tek kullanımda gözeneklerin ve siyah noktaların nasıl temizlendiğini görebilirsiniz. 

Su ile temas ettiğinde bir temizleme köpüğüne dönüşen üçlü işlevli kil maskelerinin her biri cildi yağdan arındırır, gözenekleri temizler ve sıkılaştırır. 

Günlük kullanıma uygun, parabensiz çay ağacı yüz temizleme jeli, düzenli kullanıldığında ciltteki lekelerin görünümünün azalmasına yardımcı olur ve cildi sıkılaştırır. 

Günlük temizleyici, normal ve yağlı ciltleri arındırmak, yüzü temizlemek amacıyla formüle edilmiştir. Cilde yapışmayan ve az köpüren, gözeneklerin görünümünü genişletebilecek yüzey kalıntılarını, toksinleri ve yağları nazikçe çıkarır.
Çift fazlı gözenek küçültücü tonik, derideki yüzey toksinlerinin elimine edilmesine yardımcı olan bileşenlerle formüle edilmiştir. Cildin PH seviyesini korurken gözenekleri iyileştirmeye ve fazla yağı kontrol etmeye yardımcı
olur.
Gözenek küçültücü losyon, genişlemiş gözeneklerin görünümünü düzeltmek için karma cilt tiplerine özel olarak formüle edilmiştir. 
Amazon kili maskesi cildi arındırır ve detox etkisi yapar. Bu maske, bakteri ve toksinleri gidermesi, yağ ve cildi tıkayabilecek, gözeneklerin genişlemesine sebep olabilecek ölü hücreleri deriden atmasıyla bilinir.

İlgili Makaleler