Denemeden Bilemezsin: Makyaj Temizleme Yağları

Su geçirmez maskara gibi uzun süre kalıcı makyajı çözer ve yok eder. Tahriş etmez, kaşındırmaz. 
Oftalmolojik olarak test edilmiştir. Kontakt lens kullananlar için uygundur.Süt kıvamındaki temizleyici, hızlı ve etkili ve nazik bir şekilde makyajı temizler. İçerdiği doğal, bitkisel formülü ile makyajı, UV güneş koruyucusunu ve diğer tüm kirlilikleri kolayca temizlemeye yardımcı olur. temizleme sonrasında cilt yumuşak, pürüzsüz ve rahat hissetmesini destekler.

Zeytinyağı, Kayısı Çekirdek ve Kukui Yağları ile aşırı sebumun (yağ), güneş koruyucularının, suya dayanıklı makyajın, çevresel kirliliklerin ve gün içinde kullanılan ürün kalıntılarının cilt yüzeyinden giderilmesini sağlar. Cilt yüzeyinden birikimlerin kolaylıkla giderilmesini sağlayan su eklendiğinde süt formuna dönüşen hidrofilik (suyu seven) formülü profesyonel bir temizleme sağlamak için önerilen Dermalogica temizleyicinizin daha iyi etki etmesini sağlar. Pirinç Kepeği ve Vitamin E yağları ile içeriği geliştirilmiştir ve bu hassas karışım ile göz çevresinde suya dayanıklı maskaranın temizlenmesi için kullanılabilir. Sağladığı derin temizleme ile en yağlı cilt durumları için bile uygundur. Suni renklendirici ve koku içermez. 
Gözenekleri tıkamadan yağı giderir. 
Cildi beslemek için esansiyel yağ asitleri içerir.

Bu çok etkili makyaj temizleme yağı, suyla temas ettikten sonra içeriği zengin kremsi süte dönüşür. Tatlı badem yağı ile zenginleştirilmiş besleyici makyaj temizleme sütü, yağlı bir his olmadan yüzünüzdeki ve gözlerinizdeki bütün makyajı temizler.

Bu aromatik, hafif yağ, su ile emülsiyon oluşturarak temizleme sütüne dönüşür. Nazikçe fakat etkili bir şekilde makyajı ve kirleri temizler, cildi tazeler. Skualan, Akşam Sefası Yağı ve Lavanta Yağı içeren bu hepsi bir arada temizleyici formül cildi rahatlatır ve yatıştırır. Komedojenik değildir.

İlgili Makaleler