Evlenmeden önce Haremlique İstanbul’a uğramayı unutmayın

  Tarihten izleri, modern yorumlarla bir araya getirerek güncel ve zarif ürünler sunan Haremlique Istanbul düğününüz için de hediye listesi oluşturmanıza imkan tanıyor. Haremlique Istanbul, evlilik hazırlığı yapanlara, hayallerindeki ev dekorasyonunu oluşturabilmek için kolaylık sağlıyor.
  Özel tasarımlarıyla dikkat çeken gümüş kaplama kaseler, aperatif tabakları, şarap kovaları, peçete halkaları, şamdan ve mumluklardan oluşan Kavuk Koleksiyonu ayrıcalıklı bir seçim yapmak isteyenlere hitap ediyor. Ayrıca sofraların olmazsa olmazları, Amerikan servis, bardak altlığı, peçete ve masa örtüleri de dileyenlerin hediye listelerine ekleyebilecekleri ürünler arasında dikkat çekiyor.

  Ev dekorasyonunda zarif bir vurgu yapmak isteyenler için, sepetlerden masa aksesuarlarına, dekoratif objelerden mumlara birçok alternatif beğeniye sunuluyor. El yapımı vazolar, lambalar ve servis ürünlerinden oluşan İznik Çini Koleksiyonu oldukça talep görüyor. 

  Haremlique Istanbul’un şık bir banyo deneyimi hazırlamak için ideal olan ürünleri arasında ise havlu, bornoz, paspasların yanı sıra şık banyo aksesuarları da bulunuyor.

  Haremlique Istanbul Evlilik Listesi hizmeti kapsamında, yatak odalarına göz alıcı bir dokunuş katacak nevresimler, yastıklar, yatak örtüleri, dekoratif yastık ve throw’lar yer alıyor. 

  Haremlique Istanbul’un Kişiye Özel Üretim Hizmeti, evlilik hazırlığı yapanlara kişiselleştirilmiş ürünleri de ev dekorasyonlarına ekleme imkanı tanıyor. Dileyenler seçtikleri ürünlere monogram uygulaması ve özel ebatlarda üretim yaptırabiliyor ve bu özel ürünleri listelerine ekleyebiliyorlar.

İlgili Makaleler