Game Of Thrones Kadınları

Game of Thrones kadınlarını düşündüğümüzde aklımıza ilk gelen şeylerden birisi mutlaka saçlar oluyor. Her karakterin dikkat çekici renklerdeki çoğunlukla uzun saç modellerini konuşmaya hazır mısınız? 
  Melisandre, ateş kırmızısı saç rengiyle karakterine oldukça uygun görünüyor. Eğer saçlarınızda bir değişiklik yapma vaktinin geldiğini düşünüyorsanız bu renk bir seçenek olabilir. Yalnızca boyama işleminden sonra yıpranmayı önlemek ve saçınıza nem sağlamak için maskelerden faydalanmayı unutmayın. 

Khaalesi, yalnızca saçlarıyla değil her şeyiyle dizideki favori karakterlerimizden. Saçlarınızı sarı kullanıyorsanız, özel olarak tasarlanmış bakım ürünlerine bir şans verin. 

Kıvırcık saç bakımı dışarıdan çok zahmetli gözükse de aslında oldukça eğlenceli. Hafta bir duştan iki saat önce yapacağınız yağ maskesinin buklelerinizde yarattığı değişime bayılacaksınız. 

Saçlarınızı uzun kullanmaktan sıkıldıysanız… 

Cersei gibi karakteristik bir Pixie model tercih edebilirsiniz. Bakımı ve şekillendirmesi oldukça kolay olan bu model aynı zamanda çok havalı. 

İlgili Makaleler