Kendine İyi Bak!

  ‘Mutfağımın şefi benim, kendim pişireyim’ diyenler için de 90Fit online detoks ve diyet grupları bulunuyor. Kişiler bu özel program boyunca, diyetisyen ve şeflerin yönlendirmeleriyle besin değerleri hesaplanarak hazırlanmış mönüler ve özel tariflerle kendi evlerinde diyet yapma ve sağlıklı beslenme şansını elde ediyor. Programlarda ayrıca tam ölçekli alışveriş listeleri sayesinde gıdalar ziyan edilmeden taze taze tüketiliyor ve sağlıklı beslenme tüyoları da veriliyor.

  Yoğun şehir hayatında yemek yapmaya vakit bulamıyor, yemek yapmaktan hoşlanmıyor kısaca ‘Pişsin, kapıma gelsin’ diyorsanız, her biri alanında yılların tecrübesine sahip farklı mutfaklardan oluşan 90Fit Platformu, yaza girerken sağlıklı mönü içerikleriyle kişiye özel çözümler sunuyor.
  Adrese teslim yemek hizmetinin artık yepyeni platformu var! 90Fit, bünyesinden bulundurduğu birden fazla mutfakla damak tadınıza en uygun lezzeti seçmeniz konusunda geniş bir alternatife sahip. Geleneksel lezzetlerden modern tatlara kadar pek çok menü seçeneği sunan 90Fit’te size uygun menüler alanlarında uzman diyetisyenler tarafından belirleniyor ve tecrübeli şefler tarafından özenle hazırlanıyor. 90Fit mönüleri genellikle 3 ana 2 ara öğünden oluşuyor. 
  Hedefiniz ister zayıflamak, ister kas kütlenizi artırmak ya da sağlıklı beslenmek olsun, şimdi 90Fit’in özel paketleri ile tanışmanın tam zamanı!

  Dünya Sağlık Örgütü tarafından obezite, diyabet, kalp damar hastalıkları ve zihin sağlığının bozulması dünyanın en büyük sağlık sorunları ilan edilmiş durumda. Üstelik ne yazık ki, günümüz dünyası modern yaşam koşuşturması içinde sağlıklı besinlere ulaşmamız giderek daha da zorlaşıyor.
  İşte, 90Fit tam da bu ihtiyaçları gözeten yepyeni bir platform olarak hizmet veriyor. 90Fit, zinde bir yaşam ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından çağımızın en önemli sağlık sorunları olarak ilan edilen bu problemlerin çözümü için zihin ve bedenin bütünselliğine inanıyor. Bunun için de farklı beklentilere uygun alternatif çözümler sunuyor. Bünyesinde yer alan pek çok mutfak ve uzman, programı farklı damak tatlarına ya da ihtiyaçlara uygun keyifli alternatiflerle sunuyor.
  Üstelik adrese teslim diyet paketleri ya da online programlarda verilen menülerin hiçbiri rafine şeker, trans yağ ve basit karbonhidrat içermiyor. Menüler hazırlanırken taze, katkısız gıdalar ve zeytinyağı kullanılıyor. Dileyenler için organik serbest gezen tavuk ve yumurta, ev yapımı özel ekmek alternatifleri de sunuluyor.
  Ayrıca tüm abonelik kullanımları boyunca, 90Fit diyetisyenleri ücretsiz beslenme danışmanlığı veriyor.

  90 Ketojenik: 90Fit sizler için yapılan son bilimsel araştırmaları yakından takip ediyor ve bunları mönülerinde de uyguluyor. Yapılan araştırmalar 90 gün boyunca düşük karbonhidrat içeren ketojenik diyet uygulayanların, sonrasında besin tercihlerinin olumlu yönde değiştiğini ve kilo vermelerinin devam ettiğini göstermiş. Bu nedenle 90Fit sizlere 90 Ketojenik Mönüsü’nü hazırladı!
  Glutensiz Ekstra Etkili Yağ Yakıcı: Bu mönü, yüksek protein içeriğiyle hem yağ yakımını arttırıyor hem de uzun süre tok tutuyor. Üstelik glütensiz!
  Şeker İlavesiz Tatlılar ile Yüksek Lifli Yağ Yakıcı: Yüksek lif içeriği sayesinde bu menü ikinci beyin olarak adlandırılan bağırsak sağlığını olumlu yönde etkiliyor. Hem şeker içermesin, hem de ara öğünlerde tatlı yiyerek zayıflayayım diyenler için birebir!

İlgili Makaleler