Güneş Sonrası Bakım Önerileri

Bronzlaştıysak bir sebebi var, tabii ki de kalıcı olmasını önemsiyoruz. Lancaster bu anlamda sizi güneş sonrası bakıma davet ediyor. 

Bu kuru yağı saçınızda, yüzünüzde ve vüdunuzda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. İçeriğinde üzüm çekirdeği ve argan yağı gibi güçlü antioksidanlar bulunduran besleyici yağ cildiniz tarafından kolayca emilir. 

Aleo vera ferahlığı özellikle güneşle haşı neşir olduğunuz bir günün ardından ihtiyacınız olan tek şey olabilir. Özel olarak güneş sonrası bakım için üretilen, cildinizin soyulmasını da engeller. 

Süt kıvamıyla cildiniz tarafından emildikten sonra yumuşaklık hissi yaratır. Bronzluğunuzun süresi uzatır ve tüm cilt tipleri tarafından kullanılabilir. 

Krem değil de yağ insanıysanız brozluğunuzun kalıclığını korumak için tasarlanmış bu yağa bayılacaksınız! Cildinize sağladığı ekstra nem de ürünün bonusu olacak. 

Jel formdaki ürün, güneşin cildinizde oluşturduğu hasarı iyileştirme amacı taşıyor. Ayrıca bronzluğunuzu korurken cildinize eşsiz bir parlaklık veriyor. 

İlgili Makaleler