Mango, Akmerkez’deki Yeni Mağazasını Özel Bir Etkinlikle Açtı

Mango, yeni 1.042 m²’lik megastore mağazasını 3 Mayıs’ta, ETİLER semtinde bulunan ünlü Akmerkez Alışveriş Merkezi’nde açtı. Tüm Kadın, Erkek ve Çocuk koleksiyonlarını tek, geniş ve dinamik bir alanda birleştiren mağaza, markanın kişiliğini yansıtırken müşteri deneyimini önemli ölçüde artırmayı hedefleyen yeni mimari ve iç tasarım konseptine göre tasarlanmıştır.

Marka, bu yeni açılışı, mağazanın içinde gerçekleşen özel bir etkinlik ile ve Feriye Sarayı’nda ünlüler, influencer’lar ve markanın dostlarına özel bir akşam yemeği düzenleyerek kutladı.
 

Etkinlik, Berlin’de yaşayan müzisyenler Santi & Tuğçe’nin ve ünlü Türk DJ’leri Space Girls’ün müzikleri eşliğinde öğleden sonra düzenlenen snack resepsiyonu ile başladı. Yeni mağaza, kentin çeşitli medya kuruluşlarına, influencerlara ve Burcu Esmersoy, Ceylan Çapa, Ece Sükan gibi kentin çeşitli ünlü kişiliklerine tanıtıldı.

Kreatif sanatçı Deniz Aşık, çizimlerini Mango koleksiyonunda bulunan parçalar üzerinde hayata geçirerek, bu parçaları davetlilere özel olarak kişiselleştirip; onları eşi bulunmayan, küçük birer sanat eseri haline getirme imkanı buldu.

Akşam olunca bazı konuklar, Feriye Sarayı’nın içinde bulunan Lokanta Feriye’de akşam yemeğine katıldı. 40’tan fazla davetli, boğaz manzarasına karşı harika bir akşam yemeğinin tadını çıkardı.

İlgili Makaleler