Mevsim Geçişleri Cildinizi Yıpratmasın

  Nemlendiricinin cilde en iyi şekilde nüfuz edebilmesi için yapamayacağımız şey yok. Yalnızca kremler de değil serumlar ve özel yağlardan da maksimum faydayı sağlamak için ihitiyacınız olan tek şey It Cosmetics’in Yüz ve Boyun Roller’ı. 
  Yapımında kullanılan sitrin taşı odaklanma kabiliyetini arttırmasıyla ünlü, aynı zamanda cildinizde yarattığı ferah etki de paha biçilemez. 

  İçeriğinde %84 oranında doğal karpuz özleri, hyalüronik asit ve hibiskus bulunan yüz misti sıcak havalarda, ofiste, arabanızda iki fısla ferahalamanızı sağlayacak. Aynı zamanda makyaj altına cildi nemlendirmek için kullanımda oldukça uygun. Makyaj sonrasındaysa sabitleme spreyi olarak da kullanılabilir. 

   Tamamen mineral yapıdaki güneş koruyucu cildinizin yalnızca mevsim geçişlerinde değil her zaman ihtiyaç duyacağı bir ürün. Vazgeçilmeziniz olacak! 

  Evde kendi spasınızı yaratabilirsiniz, duştayken yüzünüze, boynunuza ve degaje bölgenize uygulayacağınız maske buhardan açılmış gözeneklerinizdeki tüm kirleri arındıracak. Aynı zamanda kolajen yapısıyla cildinizi besleyecek. 

  Bahar alerjisinden yaşaran gözlerinize doktor kontrolünde verilmiş ilaçlarınızı uyguladıktan sonra, göz çevrenizdeki kızarıklık, hassasiyet ve kaşıntı hissiyatından kurtulmak, enerjik ve canlı göz çevresine sahip olmak için ihtiyacınız olan tek ürün hyalüronik asitli bu göz maskesi. Yalnızca göz çevrenizde değil, tüm hatta kullanabileceğiniz ışıl ışıl maskeli balonyu andıran şekliyle karşı konulamaz görünüyor. 

  Serum şeklindeki konsantre yapısı ve ferah formülüyle cildinizde adeta bir koruma kalkanı görevi görür. Bölgesel kızarıklıklar içn özel olarak üretilmiş serum kısa vadede gözle görülür fark yaratacak. 

  Silikon ve yağ barındırmayan formülüyle gönül rahatlığıyla kullanım olanağı sunan makyaj öncesi nemlendirici primer cildiniz tarafından yalnızca bir dakika içerisinde kolayca emilir. İçeriğindeki mavi agave ekstrası makyajınızın tüm gün boyunca sanki yeni yapmışsınız gibi gözükmesini sağlar. 

İlgili Makaleler