Ne İzlesek? Hafta Sonu İzleyebileceğiniz 4 Yapım

Los Angeles’ta eski başkanların maskeleriyle banka soygunları yapan bir çete türemiştir. Sörfçülerden şüphelenen FBI, genç bir ajanı Johnny Utah’ı onların arasına sokar. Fakat gruba sızan Johnny, kısa zamanda karizmadik lider Bodhi’nin etkisine girer.
Aksiyon sinemasının sayılı kadın yönetmenlerinden Kathryn Bigelow imzasını taşıyan bu hızlı tempolu yapım, türün meraklılarını tatmin etmiş ve gişelerde oldukça başarılı olmuştu. Filmin yıldızları Keanu Reeves ve Patrich Swayze’ye de dikkat! 

Mia, San Fransisco’da annesiyle birlikte yaşayan onbeş yaşında, sıradan bir kız çocuğudur. Burada yaşadığı gösterişsiz ve basmakalıp hayat başka bir yerde yaşayan babasının ölümüyle yıkıma uğrar. Ancak bu ölüm sonrasında ortaya çıkan durum oldukça sıradışıdır. Mia, Genovia isimli küçük bir Avrupa ülkesinin prensesidir ve bu ülkeye taşınması gerekir. Genovia’ya gittiğinde orada kendisini bekleyen büyükannesi bu gösterişsiz kızı prensese çevirebilmek için elinden geleni yapacaktır. 

Ufak bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar.

Sokaklarda yetişen Tyler, seçkin bir sanat okulunda kamu hizmeti yaparken akademinin balerinlerinden biriyle tanışır ve dansa olan yeteneğini keşfeder.

İlgili Makaleler