Phyto’dan Boyalı ve İşlem Görmüş Saçlar İçin Yeni Bakim Serisi: Phytocolor!

  Phytocolor bakım ritüelinin ilk adımı olan Renk Koruyucu Şampuan, içeriğinde bulunan tara ağacı ve ayçiçeği filizleri ile saçınızın rengini koruyor, hibiscus özleri eşsiz bir nemlendirme sunarak saçınıza yumuşak bir görünüm kazandırıyor. Şampuan, kolay durulanan konsantre formül içeriği sayesinde az miktarda kullanımında dahi uzun süre etki sağlıyor. Daha yumuşak ve canlı saç rengine saçınızı yıpratmadan kavuşacaksınız!

  Işıltılı ve parlak bir saç için ritüelin ikinci adımında yer alan Renk Koruyucu Maske hafif dokusu ile her şampuanlama sonrası saça uygulanıyor. Maske, içeriğindeki tara ağacı, hibiscus ekstresi ve karanja yağı ile hem saç rengini koruyor hem de saçı derinlemesine besliyor. Phyto Güzellik Bakım ritüeline uygun olarak ister hızlı bakım için 1-2 dakika ister yoğun bakım için 5-7 dakika bekletilerek durulanan maske, konsantre formülü ile az miktarda kullanım da bile eşsiz çözüm sunuyor.

  Phytocolor saç bakım ritüelinin son adımı olan Phytocolor Işıltı Arttırıcı Bakım, boyadan kaynaklı matlaşma problemine çözüm sunuyor. Jöle dokulu, yağsız ve yapışkan olmayan yapısıyla içeriğinde bulunan yakon özü, ışıltılı ve parlak bir görünümün anahtarını sunarken, uv filtresi ve karanja yağı saça koruma ve besleme sağlıyor. Islak veya kuru saça günlük bakım olarak uygulanan sprey, durulanmadan uygulanıyor.

İlgili Makaleler