SPF’li Makyaj Ürünlerini Denediniz Mi?

İçerdiği C ve E vitaminleriyle aynı zamanda cildi besler. 

Cilt tonunu eşitler, fondöteni tutar ve cildinizi zararlı güneş ışınlarından korur. 

Hem çevre kirliliğine hem de güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korur. 

Mineral bazlı allık denizde veya havuzda ya ad günlük hayatta cildinize zarar vermeden renk verecek ve sizi dinamik, capcanlı gösterecek.

Cildinizi pürüzsüzleştirip kırışıklıklarınızın belirginliğini düşürecek aynı zamanda da sizi güneşe karşı koruyacak. 

Cildinizi bir serum gibi koruyarak, pürüzsüzleştirir. Günlük kullanım için çok uygun olmasının yanı sıra kapatıcılığı ortadan tam çizgisine yakın. 

Kusursuz bir bitişe sahip olan fondöten ışığı yansıtan yapısı ve inceliği sayesinde çok seviliyor. 

SPF konusunda en fazla değere sahip olan fondöten, kadife bir bitişe sahip. Kusursuz ve doğal bir görünüm sağlıyor, bayılacaksınız! 

Göz makyaj ürünlerinin SPF içermesi, sektörde gelinebilecek en güzel yerlerden biri. Tam kapatıcı bu ürün hem günlük hem de gece makyajınızda vazgeçilmeziniz olacak. 

Daha önce bildiğiniz tüm likit fondötenleri unutun, bu onlardan daha likit! Hafif yapısı sayesinde cildinzde hiç ağırlık yapmayacak varlığını bile hissetmeyeceksiniz, tam bir yaz fondöteni! 

Parlak ve ışıltılı bitişi sayesinde yazın ışığını yansıtacaksınız! Aynı zamanda gözenek görünümünü azaltıyor ve cildinizi nemlendiriyor. 

Doğal bir bitiş ve cildinizde renk eşitliği sağlayan ürün pudrayla üstünden geçtiğinizde yokumş gibi makyaj görünümü verecek. 

Göz çevrenizdeki hassas deriyi özenle koruyacak. 

Hem ferahlatıyor hem de koruyor! 

Markanın cilt bakımıyla ilgili bilinirliği aynı seviyeyi makyajda da yakalıyor, hafiften ortaya doğru kapatıcılığı, doğal bitişi ve sabitlenmesiyle ünlü bu ürüne bayılacaksınız. 

İlgili Makaleler