Four Seasons Hotel Bosphorus, Jo Malone London iş birliğiyle benzersiz bir deneyime imza atıyor

Boğaz’ın kıyısındaki özel konumuyla Four Seasons Hotel Bosphorus, günün her anını misafirleri için değerli kılan mekanlarında yenilikler sunmaya devam ediyor. Otel, İstanbul Boğazı’nın mavi sularına bakan terasında, Jo Malone London’ın beş imza kokusundan ilham alan çay saati menüsünde, özgün kokuları yaratıcı lezzetlerle buluşturuyor. Türkiye’de ilk kez Jo Malone London’ın eşsiz kokularının ve onlara uyumlu tatların büyülü buluşmasıyla hazırlanan çay saati menüsü 3-31 Temmuz günlerinde, her gün 15:00-18:00 saatleri arasında Grace Brands Patisserie’de misafirlerin beğenisine sunuluyor. Jo Malone London’ın ikonik kokuları olan Lime Basil & Mandarin’den, English Pear & Freesia’ya, Peony Blush & Suede’den, Wood Sage&Sea Salt ve Myrrh & Tonka’ya kadar beş kokunun notalarından ilhamla hazırlanan lezzetler, renkli çay saatlerine ev sahipliği yapıyor.

Misafirler, otelin Executive Pastry Chef’i Yalçın Köse ve Executive Chef’i Görkem Özkan önderliğinde hazırlanan yaratıcı çay menüsünde; narenciye ve adaçaylı tart, sakız aromalı creme brulee–çikolata “tonka”, gül kurusu mereng–çarkıfelek kreması gibi lezzetlerle buluşuyor, karamelize kırmızı elma ve yasemin ganaj ile “chocolate box”, misket limonu kabuğu ve mandalina “cremeux” gibi ayrıcalıklı tatları deneyimleyebiliyor. Aynı zamanda lezzetli özel sandviçler de bu iddialı menüdeki yerini alıyor. Bu özel çay saatinde, Grace Brands’in çatısı altında bulunan dünyaca ünlü porselen markası Pip Studio’nun, doğanın mucizelerinden ilham alan ve tabiatın en canlı renkleriyle tasarlanan Blushing Birds koleksiyonundan tabaklar kullanılıyor.

İlgili Makaleler