Gençlerin ilk cilt bakım markası olmayı hedefleyen Garnier, canlılık ve dinamizm dolu yeni kampanyası “Hepimize Bi’ Garnier Yeter” ile yayında!
Hem marka kimliğini, hem iletişim dilini yeniden ele alan Garnier, yeni kampanyası ile canlanmayı ve tüketicilerin hayatlarındaki küçük keyif anlarına dokunmayı hedefliyor. Marka yaptığı araştırmalar sonucunda, gençlerin fırsatları kaçırma korkusuyla boğuşsa da iyi hissetmek için küçük mutluluk anlarını yeterli gördüklerini fark ediyor. Garnier, yeni kampanyasında tamamen bu küçük anların yarattığı büyük etkileri markanın iletişim diline entegre ediyor. Cilt bakımının doğasında olan “iyi hissetme, canlanma” anını sahiplenen marka, “Hepimize Bi’ Garnier Yeter” kampanyasıyla sektöre ve tüketicilere bazen bir cilt bakımı ritüelinden sonra kendini iyi hissetme duygusunun, bazen de küçük bir keyif anının günü güzelleştirme ve mutlu etme potansiyelini hatırlatmayı amaçlıyor.
Garnier yeni kampanyasında marka kimliğini temsil eden üç yükselen yıldıza yer veriyor. Başarılarıyla son dönemde kendilerinden çok söz ettiren genç oyuncular Derya Pınar Ak ve Demirhan Demircioğlu, hem müziği hem de tarzıyla dikkat çeken başarılı müzisyen Nova Norda. Garnier’nin C Vitamini ailesinden “Dünyanın 1 Numaralı” Serumu* ve Günlük Güneş Kremi’ni genç oyuncu Derya Pınar Ak, Nemlendiren Temizleyici’yi genç erkek oyuncu Demirhan Demircioğlu ve ikonik Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu’nu Nova Norda temsil ediyor.
“Hepimize Bi’ Garnier Yeter” kampanyası, dijital platformlardan açıkhava mecralarına, influencer iş birliklerinden PR çalışmalarına kadar 360 derece bir pazarlama stratejisiyle hayata geçiriliyor. Her adımına tüketicileri dahil eden ve genç jenerasyonla bağlarını daha da güçlendirmek isteyen kampanya, Şubat ayı boyunca yayında olacak.
*2023 Nisan ayında sona eren 12 aylık dünya geneli Nielsen hacim satış verisi araştırma sonuçları ele alınmıştır.
Kampanya Künyesi
Reklamveren: Garnier
Reklamveren Ekibi: Ezgi Aksoy, Merve Alan, Didem Çalışkan, Yağmur Akyüz, Melis Alpdoruk, Duygu Erturk, Mert Eren Kuru, Elif Altay, Derin Coşkun, Simge Bilimli
CCO: Volkan Dalkılıç
Executive Business Lead: Ezgi Ataseven
ECD: Gürkan Gürel
Creative Team: Ali Can Baytok, Büşra Türkmen, Alican Kılıçoğlu, Ceren Arpa, Sıla Karadeniz
Group Account Director: Selen Varlık
Account Team: Damla Ezer, Aslıhan Murzoğlu, Can Dayı
Strategy Lead: Zeynep Bortaçina
Strategy Team: Selin Aktaş, Merve Naz Mete, Buselen Tuğrul
Production Lead: Arzu Köksal
Producer: Mustafa Güngör
Designer: Murat Arslan
Media Agency: Publicis Media
Research Team : Akan Abdula, Gizem Ateş Yalçın ,Melis Çavuşoğlu , Çağla Keskin, Tuğçe Sabriye Aydın, Yiğit Mustafa Özcan
Production Company: Riders Film
Producers: Damla Sel, Yaren Demir
Directors: Can Esat Yalkın & Eymen Topçuoğlu
Director of Photography (D.O.P): Serkan Güler
Creative Producer: Alara Drahşan
Head of Production: Alican Hüdaverdi
Assistant Director: Arif Aktaş
Art Directors: Arzu & Cem
Gaffer: Selim Ertürk
Costume Supervisor: Melis Gürbüz Değirmencioğlu
Hair & Makeup: Gürkan Özcan & Büşra Altınbiz
Post-Production: İmaj
Colorist: Oğuz Birgölge
Photography: Rpresenter
Photographer: Cihan Alpgiray
Producers: Fatih Çoruh, Onur Özgönül
Styling: Sıla Aydın
Hair Styling: Hüseyin Altun
Make-up Artist: Fezi Altun