iPhone XR’yi Keşfedin

“iPhone XR iPhone’da yapılan en yeni inovasyonlarla daha da fazla insana ulaşmamızı sağlayacak. iPhone XR; kenardan kenara uzanan 6.1 inç Liquid Retina ekran, daha hızlı Face ID ile kimlik doğrulama özelliği sunan en yeni TrueDepth kamera, ikinci nesil Neural Engine ile birlikte gelen yeni 7 nanometre A12 Bionic çip, gelişmiş Portre modu ve Portre ışığıyla olağanüstü fotoğraflar çeken 12 megapiksel kamera gibi en yeni teknolojilerle dolu,” açıklamasını yapan Apple’ın Global Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Philip Schiller sözlerine şöyle devam etti: “Sıvı ve toza karşı IP67 derecesinde koruma sunan, havacılık ve uzay endüstrisi standartlarındaki olağanüstü yeni alüminyum ve cam kasanın yanı sıra tüm gün süren uzun pil ömrüne sahip yeni iPhone XR, altı yeni renk seçeneğiyle geliyor. iPhone XR, en yeni iPhone X teknolojisinin sunduğu muhteşem deneyimi, göz alıcı yeni tasarımlarla ve daha uygun bir fiyatla daha fazla insanın yaşamasına olanak veriyor.” 

Tamamı ekrandan oluşan büyüleyici tasarım, iPhone XR’ın ekranını kenarlara kadar genişletiyor. Bir akıllı telefonda şimdiye kadar kullanılan en sağlam ön cama sahip ekran, dayanıklı 7000 serisi havacılık ve uzay endüstrisi standardında alüminyumdan yapılan anodize şeritle şık bir uyum sağlıyor. Cam arka yüzey ise kablosuz şarj olanağı sunuyor.  

iPhone XR beyaz, siyah, mavi, sarı, mercan ve (PRODUCT)RED olmak üzere altı yeni renk seçeneğiyle geliyor. Yedi katmanlı renklendirme işlemi, cam arka yüzeye muhteşem nüanslar katarken alüminyum şerit ve kamera çerçevesi de sofistike bir görünüm kazandırmak için uyumlu renklerle sunuluyor. Suya ve sıçramalara dayanıklı, IP67 derecesine sahip bu yeni tasarım, kahve, çay ve soğuk içeceklerle her gün yaşanabilecek dökülmelere karşı koruma sağlıyor.1 

İlgili Makaleler