Kurbağa Kermit, adidas Originals Stan Smith’in Sürdürülebilir Yolculuğuna Ortak

adidas Originals, plastik atıkların sonlandırılmasına yardımcı olmak için yolculuğuna devam ediyor.  Zamandan bağımsız yeni sürümüyle yeni bir dönem başlatan Stan Smith, kurgusal karakter Kurbağa Kermit’ten ilham alıyor.

adidas Originals, Plastik Atıkların Sona Erdirilmesine (END PLASTIC WASTE) yardımcı olma yolculuğunun bir sonraki adımını duyuruyor. İkonik silüeti yeniden tasarlayan Stan Smith Forever platformu, sürdürülebilir tasarıma yeni bir yaklaşım getiriyor ve klasik siluet için yeni bir çağın sinyalini veriyor; dünyanın en sevimli kurbağası Kurbağa Kermit, adidas Originals’ın yeni ve daha sürdürülebilir Stan Smith modelinde karşımıza çıkıyor.

adidas’ın gezegenimiz için daha iyi bir geleceğe olan bağlılığını destekleyen ikonik silüet, geri dönüştürülmüş materyallerden oluşan PRIMEGREEN üst yüzey beyaz renkte geri dönüştürülmüş kauçuk dış tabanın üzerine yerleştirilerek tasarlandı.

İkonik Kurbağa Kermit’i, stan Smith ile tanıştıran eğlenceli görünüm, siluetin tipik üç çizgisini delikli “K” ile değiştiriyor. Stan Smith silueti, Kermit’in topukta kabartmalı ismi ve sol dilde basılmış portresinin yanı sıra ortak markalı çorap astarları, ek yeşil bağcıklar ve kabartmalı “It’s Not Easy Being Green” ibaresiyle hayat buluyor.

Kurbağa Kermit’in yer aldığı yeni koleksiyonda ayrıca, Disney, Pixar, Star Wars ™ ve Marvel’in ikonik karakterlerinden esinlenilen Stan Smith silüetine özel daha sürdürülebilir modeller de var: Marvel’dan Hulk, Rex’ten Disney ve Pixar’ın Oyuncak Hikayesi, Star Wars ™ galaksisinden Yoda, Peter Pan’dan Tinker Bell, Disney ve Pixar’s WALL-E’den WALL-E, Muppets’in Kurbağası Kermit ve Disney ve Pixar’ın Monsters, Inc.’den Mike Wazowski.

Disney’den Kurbağa Kermit, Marvel’dan Hulk, Peter Pan’dan Tinker Bell ve Disney ve Pixar’ın Monsters, Inc.’den Mike Wazowski karakterlerinin yer aldığı Stan Smith sneakerlar 19 Nisan’da www.adidas.com.tr/tr/stan_smith adresinde ve seçili adidas mağazalarında satışa sunulacak.

İlgili Makaleler