“Sharing is Caring” menüsünde paylaşımlık tabaklara yer veren “Park Şamdan & The Bar”, lezzetli Levrek Ceviche tarifini bizimle paylaştı.
Levrek Ceviche
(4-5 Kişilik)
Hazırlama Süresi: 1 Saat
Toplam Süre: 1 Saat 10 Dk
Malzemeler:
- 150 gr küp küp doğranmış levrek fileto
- 4 adet lime veya limonun suyu
- 1/4 küp küp doğranmış mango
- 1/4 küp küp doğranmış kırmızı dolmalık biber
- 1/4 küp küp doğranmış sarı dolmalık biber
- 1/4 küp küp doğranmış avokado
- 1 adet ince kıyılmış küçük boy kırmızı soğan
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı ince kıyılmış taze kişniş
Süslemek İçin:
- Birer tatlı kaşığı halka halka doğranmış yeşil ve kırmızı Jalapeno biber
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı:
- Levrekleri bir saat limon suyunda bekletin.
- Limon suyunu süzün ve diğer bütün malzemeleri üzerine döküp karıştırın.
- Kırmızı ve yeşil Jalapeno biberler ile süsleyip servis edin.