Okula Dönüş: Dockers’ın Rahatlık Rüzgarı

All Seasons Tech™, tüm hava koşullarına uyum sağlıyor
 
Hava şartlarına uyum sağlayabilen yapısıyla rahatlık ve esnekliği farklı bir seviyeye taşıyan All Seasons Tech™, bu özelliği sayesinde her mevsim giyilebiliyor. Seyahat edilmesi gereken durumlarda karşılaşılabilecek farklı hava koşullarına uyum sağlayabilen All Seasons Tech™, sağladığı rahatlık ve konforu her hava durumunda sürdürüyor.
 
Sunduğu konfor ve şıklığı bir yaşam biçimi haline getiren Dockers®, bu sezon inovasyona odaklandığı ürünleri ile erkek giyiminde çığır açmaya devam ediyor. Yenilenen Dockers® kesimleri, zengin tişört ve gömlek seçenekleriyle tamamlanıyor. Nefes alan doğal materyaller ve doğadan ilham alan tonlardaki parçaları öne çıkaran Dockers®, okulda, ofiste ve sokakta kişisel stilini ortaya koyabilme imkanı sunan parçalara odaklanıyor.
 
Bir Dockers® inovasyonu: Smart 360 Flex Downtime Skinny
 
Dockers®’ın en yeni inovasyonu olan hem yatay hem de dikey olarak esneyen Smart 360 Flex özelliği ve dar astarlı yapısıyla sade bir stil sunan Dockers® Smart 360 Flex Downtime Skinny, günün ilk ışıklarından akşam geç saatlere kadar her ana uyumlu yapısıyla giyildiği ilk anki görünümünü koruyabiliyor.  Gizli güvenlik cepleri sayesinde değerli eşyalar gibi önemli nesneleri kolayca muhafaza edebilen Dockers® Smart 360 Flex Downtime Skinny, tipik streç kumaşların aksine dört yöne doğru esneyebilen yapısıyla eksiksiz bir konfor sunmak tasarlandı.
 
Klasik cep tasarımı, ceplerde esneyen kumaş yapısı, gizli fermuar tasarımı ve esnek bel bantı özelliğiyle güncellenen Dockers® Smart 360 Flex Downtime Skinny, dayanıklı ve özgüvenli görünümü ile bir erkeğin isteyebileceği tüm özelliklere sahip.

İlgili Makaleler