İstanbul Boğazı’nın benzersiz manzarasına ev sahipliği yapan Four Seasons Hotel Bosphorus’un ana restoranı Aqua, şehire dönüş ile birlikte sonbaharı özlenen ve misafirleri için bir klasik haline gelen brunch’ları ile karşılıyor. Çok sevilen brunch’larını pazar günleri 12:30-15:30 saatleri arasında sunan mekan, lezzetli ve geniş seçeneklerle keyifli buluşmalara ve güzel sohbetlere ev sahipliği yapıyor. Rahat atmosferi ile Aqua, konuklarını otelin Baş Aşçısı Savaş Aydemir ve Pasta Şefi Adil Çakıcı ile hünerli ekipleri tarafından hazırlanan yaratıcı lezzetler ile buluşturuyor.
Her sene olduğu gibi Four Seasons restaurantlarının öne çıkan lezzetleri brunchta misafirlerin damak lezzetine sunulurken bu senenin dikkat çeken lezzetleri arasında İstiridye ve Cağ Kebap yer alıyor. Misafirler sezonun en taze ürünlerine göre Paella ve balık büfesi gibi sürpriz lezzetlerle buluşuyor.
Çocuk Misafirler Kendi Kurabiyelerini Yaparak Eğlenceli Bir Deneyim Yaşıyor
Çocuk misafirlerinin de keyifli vakit geçirmesini önemseyen Four Seasons Hotel Bosphorus onlar için eğlenceli bir aktivite hazırladı. Brunch saatlerini keyifli geçirmesi ve farklı bir deneyim yaşaması için sunulan hamurlarla kendi kurabiyelerini yapan çocuklar eğlenceli vakit geçirirken otelde pişirilen kurabiyelerinin de tadına varıyorlar.
Aqua, brunch’ta bir araya gelen misafirlerine ‘Purple Hand Band’in caz ve pop performansı eşliğinde güzel bir brunch deneyimi yaşatıyor. Lead With Care programı ile hijyen ve sosyal mesafe protokollerini titizlikle hayata geçiren Four Seasons Hotel Bosphorus ve Aqua, arkadaşlar ve aileler için güvenli bir buluşma noktası.