Sağlıklı Beslenmeyi Yaşam Stili Haline Getirmek Artık Çok Daha Kolay

Diyet yapmak yerine sağlıklı beslenmeyi bir yaşam tarzı haline getirmek mümkün, özellikle evde yediğiniz öğünlerinizi kolaylıkla hazırlayıp tüketebilirsiniz. Peki ya dışarıda ne yiyeceksiniz? 
Yeni yaşam tarzınızı sürdürülebilir kılabilmeniz için size İstanbul’un sağlık dolu mutfaklarını anlatıyoruz. 

GAB Foods 

Kuruçeşme’de bulunan restoran konumu, dekorasyonu ve mutfağıyla oldukça popüler. Nefis bowl seçeneklerinin içinde kaybolacaksınız, mekan ayrıca tatlı patates sufle ile servis edilen Kore usulü organik kaburga da oldukça iddialı. 
Şehrin %100 glutensiz, sütsüz ve şekersiz restoranı olan GAB Foods’un vegan ve vejetaryen seçenekleri de oldukça çeşitli. 

Bi Nevi Deli 

Kapısından içeri hayvansal gıda sokmayan restoran doğallığı ve sağlıklı seçenekleriyle şehre ün salmış durumda. Vegan ve vetejaryen beslenen insanları toplumdan ayrı tutmak yerine herkese bitkisel beslenmenin nasıl olduğunu tattırmak şeflerin amacı. Pancar Burger’i denemeden dönmeyin! 

Doğaya Dönüş 

Doğaya Dönüş size sanki hala annenizle yaşıyormuşsunuz gibi hissettirecek. Her gün dönüşümlü olarak çıkan birçok zeytinyağlı yemek, salata ve sıcaklardan oluşan menüde şıra bile var! 

İlgili Makaleler