Kanyon Pop Up Restoran, yerel ürünlere ve lezzetlere verdiği değer ile öne çıkan Kanyon restoranları ile başladı. Ocak ayında Escale’e Antep’ten Kebapçı Halil Usta konuk oldu. Şubat ayında ise Gram, Bodrum’dan Ent Restaurant’ı ağırlıyor.
Bodrum’un şef restoranı Ent Restoran, Didem Şenol’un Gram’ına restoranın şefi ve yaratıcısı Yoldaş Sönmez ile misafir olacak ve lezzetlerini Didem Şenol ve ekibi ile birlikte hazırlıyor.
Türkiye’nin en iyi şeflerinden Didem Şenol’un kurucusu olduğu, tazelik ve hafiflik hissini gerçek yemek ile misafirlerine hissettiren Gram, kendi değerleri ile örtüşen, Yoldaş Sönmez’in kurucusu olduğu diğer bir şef restoranı, Bodrum Ent Restaurant’ı 27 – 28 Şubat tarihlerinde ağırlıyor. Yoldaş Sönmez ve Didem Şenol tarafından hazırlanacak lezzetler ile Gram’da Pop Up Restoran deneyimi misafirlere yaşatıyor.