Stil İlhamı: Instagram’ı Esir Alan İki Renk

Konu tammalayıcı renkler olunca neyin ne ile daha uyumlu olduğu konusunda kafa karışıklığı yaşayabiliyoruz. Fakat şu sıralar Instagram’da öyle bir akım var ki; denenmiş ve kanıtlanmış. Birçok influencer ve tasarımcı yeşil-lila beraberliğini kutluyor! Bu iki renkten doğan kombinler hem çok romantik hem de çok cool görünüyor. 
 

Shout out to leg pops and toe points.

5,590 Likes, 56 Comments – Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on Instagram: “Shout out to leg pops and toe points.”

Jessie Bush basit monokrom detaylı aksesuarla tamaladığı kombiniyle sonbahara girerken romantik bir akşam yemeği görünümüne ilham veriyor. 
 

Can one wear their sweater like this without owning a sailing boat or sorry I mean YACHT

1,040 Likes, 18 Comments – Fanny Ekstrand (@fannyekstrand) on Instagram: “Can one wear their sweater like this without owning a sailing boat or sorry I mean YACHT”

Fanny Ekstrand trendleri es geçmeyip omuzlarına aldığı yeşil örme kazağı ile lila saten göleği arasında harika bir uyum yakalamış. 
 

Probably one of my favorite color combinations @nicogiani_official #MyNicoGiani #ad

null

Ofis şıklığı için stil ilhamına ihtiyacınız varsa, Maria Bernad’ın bu görünümü tam size göre! Açık kahve ayakkabı ve çantayla tamamladığı görünümü yumuşak bir iddiaya sahip. 
 

To continue my „wearing more colour” resolution 🙋🏼‍♀️

639 Likes, 21 Comments – Laura Werner (@thelimitsofcontrol) on Instagram: “To continue my „wearing more colour” resolution 🙋🏼‍♀️”

Laura Werner sokak stilinize uyarlayabileceğiniz bu görünümüyle kız kıza çıktığınız günlerde ne giyeceğinizi düşünmenize izin vermiyor! 

Siz de bu iki rengi gardırobunuza eklemek isterseniz, editörümüzün önerilerine göz atabilirsiniz! 


Yazı bitirirken, serin akşamlar için gardırobumun vazgeçilmezlerinin arasında örme ceketler var. Lila gibi yumuşak bir tona oldukça yakıştığını düşündüğüm bu parça, yeşil terliklerle harika bir uyum yakalıyor. 
Ceket: Alessandra Rich
Terlik: Zara 

Kıyafet tercihiniz nötr tonlardan yana ise aksesuarlarınızla bu trendi yakalayabilirsiniz! 
Yeşil Çanta: Staud 
Lila Çanta: Medea

Elbise: Three Graces London 
Etek: Other Stories 
Eğer siz de benim gibi etek ya da elbise insanıysanız seçenekleriniz oldukça fazla. 

İlgili Makaleler