The Bodrum Edition’ın yenilenen restoranı “Brava By Stefano Ciotti” yeni sezon için kapılarını açtı

Modern lüksün Türk Rivierası’ndaki temsilcisi The Bodrum EDITION’ın imza açık hava restoranı BRAVA By Stefano Ciotti, yenilenen konseptiyle ve mutfağın yönetimini devralan dünyaca ünlü Michelin Yıldızlı Şef Stefano Ciotti’nin sunduğu unutulmaz gastronomi deneyimiyle gerçekleşen muhteşem bir davetle 2024 yaz sezonuna merhaba dedi. 6 Haziran Perşembe akşamı, BRAVA By Stefano Ciotti’de Michelin Yıldızlı gastronomi deneyimi yaşayan konuklar, yemek sonrası gerçekleşen partide harika anlar yaşadı. BRAVA By Stefano Ciotti’nin konuklarına kendilerini Amalfi Kıyıları’nda hissettirecek yeni konseptinde, yenilenen menüsünün ilk kez tadıldığı açılış davetine Kıvanç Tatlıtuğ & Başak Dizer Tatlıtuğ, Alina Boz & Umut Evirgen, Özge Özpirinççi & Burak Yamantürk, Dilan Çiçek Deniz, Rafael Cemo Çetin, Bünyamin Aydın & Lamia Aydın, Tolga Sezgin, Begüm Kıroğlu, Oktay Çubuk,  Laura Margarita, Haluk İşmen gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

Açıldığı günden beri büyük başarılara imza atan The Bodrum EDITION, imza açık hava restoranı BRAVA By Stefano Ciotti, yenilenen konsepti ve İtalyan & Türk Mutfakları’ndan esinle hazırlanan yeni menüsüyle 2024 yaz sezonu için kapılarını açtı. The Bodrum EDITION Genel Müdürü Mustafa Bulmuş ve mutfağın yönetimini devralan dünyaca ünlü Şef Stefano Ciotti ev sahipliğinde 6 Haziran akşamı düzenlenen açılış davetinde Michelin Yıldızlı İtalyan şefin menüsünü ilk kez tadan konuklar, yemek sonrası gerçekleşen partide Yaz Yüceil’in DJ performansı eşliğinde eğlendi. Yoğun ilgi gören davetin konukları arasında Kıvanç Tatlıtuğ & Başak Dizer Tatlıtuğ, Alina Boz & Umut Evirgen, Özge Özpirinççi & Burak Yamantürk, Dilan Çiçek Deniz, Rafael Cemo Çetin, Bünyamin Aydın & Lamia Aydın, Tolga Sezgin, Begüm Kıroğlu, Oktay Çubuk,  Laura Margarita, Haluk İşmen gibi çok sayıda ünlü isim yer aldı. 

2010 yılında aldığı ilk kişisel Michelin Yıldızı’nı sayısız prestijli ödülle taçlandıran İtalyan Şef Stefano Ciotti’nin, eşiyle birlikte 2015 yılında açtığı Pesaro Sahili’nde yer alan Nostrano By Stefano Ciotti isimli restoranı 2 sene gibi kısa bir sürede ilk Michelin Yıldızı’na layık görüldü. 2017’den günümüze kadar ise 7 yıl boyunca her sene Michelin Yıldızı’na layık görülen şef, İtalya’nın ve dünyanın sayılı şefleri arasındaki yer alıyor. Bu yaz ise The Bodrum EDITION’ın en önemli gastronomi sürprizi olarak sezona damga vuran BRAVA By Stefano Ciotti, Bodrum’un favori İtalyan restoranı olma iddiasını da taşıyor.

Yenilenen konseptiyle konuklarına kendilerini Amalfi Kıyıları’da hissettirecek BRAVA By Stefano Ciotti’de Michelin Yıldızlı dünyaca ünlü şefin İtalyan ve Türk Mutfakları’ndan ilhamla yarattığı yeni menüde Lobster Cavatelli, Beef Parmigiana, Fagotelli Cacio E Peppe gibi imza tabakların yanı sıra İtalyan Mutfağı’nın ünlü yemeklerinden el yapımı makarna, risotto, melanzane, carpaccio, bruschetta gibi yemekler yer alıyor. Tatlı olarak ise şefin imza petit fourları, buzlu limoncello, ferahlatıcı gelatolar veya Brava By Stefano Ciotti’nin imza tatlısı The BRAVA Tiramisu öne çıkıyor.

Konuklarına eşsiz deneyimlerle dolu bir yaz sunacak olan The Bodrum EDITION, lüks ve eğlence anlayışındaki iddiasını sürdürürken spor, sanat ve gastronomi gibi hayatın tüm alanlarındaki yeni projeleri ve sürprizleriyle bu yaza da damga vuracak. 

İlgili Makaleler