Almanya doğumlu Şef Michael Riemenschneider, 15 yaşından beri yemek pişiriyor, mutfağı evi ve ikinci oturma odası olarak görüyor. Hayatı kendisi gibi yaşayan pek çok kişinin günümüzde kabul gören gastronomi anlayışının değişmesinde önemli rol oynadığını düşünüyor.
Türk kökenli eşi ve yemek pişirmekten aldığı ilham ile Türk gastronomisine katkı sağlamak onu daha da ileri taşıma motivasyonu ile 2019 Temmuz’unda İstanbul’a yerleşme kararı aldı. Son yıllardaki gastronominin yol aldığı yön üzerine “Değişimin yemek masasında başladığını pek çok şefin artık yemek masalarına daha güçlü anlamlar yüklemeye başlayarak gastronomi devinimine katkıda bulunduğunu” söyleyen Michael Riemenschneider “Biz buna bir de her lezzetin ulaşılabilirliği motivasyonunu odağımıza alıyoruz.
“Hedefimiz en iyi lezzetleri, harika hizmeti ve ulaşılabilir farklı bir deneyimi arayan misafirleri ağırlamak” dedi.