İster gündüz ister gece atıştırmalığı olarak tüketin!
Malzemeler:
- 3 adet muz
- 2 su bardağı yulaf
- 2 yemek kaşığı badem
- 1 yemek kaşığı kuru üzüm
- 1 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi
- 1 yemek kaşığı bal
Hazırlanışı:
Muzları sulandırmadan çatal yardımıyla ezin. Yulaf ve diğer malzemeleri çok sulandırmadan karıştırın. Karışımı dolapta 15-20 dakika bekletin. Fırını fansız programda 160 dereceye ayarlayın. Dinlenen kurabiye hamurunu avuç içinizde yuvarlayarak tepsiye yerleştirin. Tepsiye yerleştirdikten sonra üzerine bastırarak hamuru hafifçe yayın. 15 dakika her iki yüzünü de iyice pişirin. İyice soğutun ve saklama kutusuna kaldırın. İşte bu kadar, afiyet olsun!
Tarif yemek.com’dan alınmıştır.